Kopparsvik

Vi har självklart lunchhäften...

 

Vi har lunchhäfte för både avhämtning men också vid servering, prata med oss i personalen så hjälper vi Er. Maten finns antingen som avhämtning där du kan välja mellan två varmrätter på buffé och en rejäl salladsbuffé vilket då kostar 70:-

eller som servering där du kan välja mellan två varmrätter på buffé, vår rejäla salladsbuffé, smör, bröd, kaffe samt bordsdryck. Vid servering kostar lunchen 90:-.

Restaurangen ute vid Kopparsvik erbjuder Er hela 100 sittplatser.

 

Nymålat, allt fräscht, nya stolar och bord. På Kopparsvik har vi 100 sittplatser i två olika avdelningar, en där det är lite lugnare. Här i vår nya fina restaurang så har vi exakt samma lunch som vid andra restaurangen på Hangarvägen. Här kan ni avnjuta er lunch under tiden Ni ser Gotlandsfärjan anlöpa Visby hamn, se havets vågor rulla in och fylla ert inre med lugn och kraft inför resten av dagen. Ring 0498-65 90 00 så hjälper vi Er till en smakfull lunch hos oss.

Kvalité och service är de ledord vi jobbar efter...

 

Bland de allra viktigaste för oss är att säkra de ledord vi jobbar efter, kvalité och service. Vi strävar efter att alltid hålla högsta kvalité på maten och ge Er som kund den bästa service under Er vistelse här hos oss.

Skulle Ni dock ha funderingar eller frågor så tveka inte att kontakta någon av oss i restaurangen.

Ni har två restauranger att välja på, antingen denna som ligger vid Kopparsvik här i Visby eller så har Ni vår första restaurang som ligger på Hangarvägen i Visby. Mittemellan Skarphälls handelscentrum och Visby Golfklubbs golfbana..