Menyförslag

MENYFÖRSLAG

 

 

Förrätter

 

Klassisk Skagen toppad med löjrom på Danskt rågbröd

85:-

Svensk löjrom & Västerbottenostpaj med syrad rödlök & dill

85:-

Kallrökt lax, cheesecake med pepparrot, dill, schalottenlök & citron

85:-

Rökt lammstek med färskost, rostad paprika och rödlök

på Gotländsk Kavring

85:-

 

 

Varmrätter

 

Köksmästarens klassiska fiskgratäng med hummer- och vitvinssås,

grönsaksbädd, handskalade räkor samt hemlagat potatismos

135:-

 

Grillad majskycklingfilé, ädelostsås, honungsrostade rotfrukter

samt ugnsbakade småtomater

165:-

 

Gorgonzolaöverbakad fläskfilé, rödvinssås, bakade potatishalvor,

baconfrästa haricotsverts

165:-

 

Citrusmarinerad Laxfilé med vitvinssås, dillslungad potatis och

buljongkokta parisemorötter

165:-

 

Långkokt Boufe Bourgogne, rödvin, småchampinjoner, smålök,

bräckt rökt sidfläsk samt potatis- & palsternackmos

175:-

 

Pepparstek av ryggbiff, grönpepparsås, råstekt potatis och

ljummen tomatsallad

195:-

Klassisk oxfilé provensal, helstekt vitlökspäckad oxfilé i bit,

ugnsbakade småtomater, vitlökssmör, rödvinssås, råstekt potatis

samt haricotsverts med champinjoner

225:-

Helstekt kalvinnerfilé i bit med portvinssås & gräddstuvade murklor

Pommes Anna med rotfrukter & timjan samt smörslungade grönsaker

efter säsong

255:-

 

 

Efterrätter

 

Mjölkchokladmousse med hallonkompott & browniebotten

65:-

Vit chokladpannacotta med limémarinerade bär

65:-

Fransk chokladkaka med punchgrädde

65:-